Zanger en entertainer Paul Craver zal live optreden op Vital's Birthday Party in zaal Forum te Berlaar. Een premiere voor België.

www.popcornoldies.be presents : PAUL CRAVER - LIVE ON STAGE on Vital's Birthday Party !!! Zaterdag 27 augustus 2011 Saturday - Samedi 27 August 2011 ... Location : Dancepalace FORUM - Berlaar

Inderdaad, wij zijn ontzettend fier en zeer vereerd om te kunnen aankondigen dat Paul Craver uit de USA onze " special guest " zal zijn op Vital's Birthday Party op 27 augustus '11 in Dancepalace Forum te Berlaar. Het is een unicum om een artiest van dit kaliber, LIVE op de planken te krijgen in België , laat staan dan nog in onze eigenste popcorntempel Forum !

Gezien dat het maar over een éénmalig optreden en show gaat zal de Forum benut worden over de gehele oppervlakte waarbij er toch een 700 personen terecht kunnen. Paul Craver is een rasechte all round artiest, entertainer en performer die een wervelende show kan neerzetten, op zijn Amerikaans.

Hij kan dan ook veel stijlen van muziek aan waaronder uiteraard ook POPCORN !!! Zijn grootste hit is " Emperor Of My Baby's Heart ", een versie de we ook kennen van Kurt Harris. Andere popcorn songs in zijn versie zijn oa. A Hundred Pounds Of Clay , Anna , Blue Moon , Leave It Alone. Ook met jazz & soul zit Paul goed, waaronder een prachtige versie van Barry White's " Let The Music PLay ". Hij gaat het allemaal LIVE brengen in de Forum te Berlaar.

Hij belooft ons ook nog een verrassings act, nooit gezien in België. Alle reden om erbij te zijn op zaterdag 27 augustus '11 in dancepalace Forum te Berlaar. Buiten deze show krijgen jullie er nog een knalparty bovenop onder het motto " Vital's Birthday Party ", inderdaad 27/08 is ook de juiste geboortedatum van Vital, hij en Lucien gaan er weer een onvergetelijke TOP party van maken, met in het hoofprogramma onze Amerikaanse gast PAUL CRAVER!

LET OP : het is een éénmalig en exclusief optreden voor Europa op verzoek en opdracht van www.popcornoldies.be ! MIS DEZE KANS DUS NIET ! Zondags vertrekt Paul al terug richting USA.

TICKETS : 15 € in voorverkoop , 17 € aan de kassa Optreden & Party inbegrepen Kaarten kunnen besteld worden per overschijving op banknummer : 068-2498871-81 van Vzw Popcornoldies, Geelsebaan 184,2470 Retie met vermelding Uw naam en adres, en namen van personen waarvoor U betaalt.

Kaarten worden na betaling U toegestuurd per post. Tickets reserveren kan vanaf nu via popcornsite@pandora.be of aan de kassa van de Forum en Parthenon party's ! Attentie : Houd er rekening mee : vol = vol .